REVIEWS SOÀ SIDENÖRNGOTT

"Jag har alltid vaknat på morgonen med ett tillplattat hårruffs på bakhuvudet och huden där har till och med blivit röd. Redan första natten med mitt sidenörngott kunde jag se märkbar skillnad!"

- Isabelle, sover på Macho Metallic

 

"När jag väl bytte till sidenörngott från vanliga bomullsörngott så insåg jag att jag aldrig kommer byta tillbaka. Någonsin."

- Tove, sover på Coconut Cure och Navy Nap

 

"Jag älskar känslan av att sova på siden och hur det adderar lyx till sovrummet. De bryter av helt perfekt mot min linne-bäddade säng."

- Kristina, sover på Coconut Cure

 

"Första natten med sidenörngott i sängen: Min kille försov sig och missade tåget pga så skönt. Era örngott är otroliga. Överträffade alla förväntningar."

- Lina, sover på Macho Metallic

 

"Jag vill sova svalt men blir lätt varm i sömnen. Efter att ha testat att sova på ett sidenörngott så bunkrade jag upp med 16 örngott till mig och flickvännen. Ingen mer svettig hårbotten här inte!"

- Calle, sover på Macho Metallic, Navy Nap och Getaway Glow

 

"När jag inte sover på mitt sidenörngott så känner jag mig liksom bakis i huden och sliten. Min problemhy vaknar upp och har också fått vila när jag sover på siden"

- Carolina, sover på Dahlia Detox

 

"Sidenörngott har förändrat mitt (hårs) liv! På riktigt. Jag kan för första gången sedan jag var barn se att det växer utan att gå av när längden når axlarna"

- Anna, sover på Healing Hazel och Golden Guru

  

"Nu fattar jag varför Kim Kardashian alltid syns med en sidenkudde på papparazzi-bilder från flygplatser och när hon reser. Once you go siden så släpper du aldrig taget om kudden"

- Isabella, sover på Lazy Lavender

 

"Det här var det skönaste jag någonsin sovit på!!"

- Caroline, sover på Coconut Cure

 

"Äntligen en produkt som verkligen hjälper och som man inte behöver köpa en ny av varannan månad. Tack!"

- Susanne, sover på Perky Peach